NÁVRAT NA VSTUP DO NOVOMĚSTSKÉHO KURÝRA.

ROZHODNUTÍ O UMÍSTĚNÍ VE "STARÉ ŠKOLE" DĚTSKÝCH SKUPIN

Vloženo 12.06.2024

Níže uvádím kopii bodu č. 4.3 ze zápisu ze Zastupitelstva č. 10. Velkou většinou byl tento návrh schválen.
A rozhodnuto o požádání o dotaci na další rekonstrukci této krčínské památky s cílem umístění dvou dětských skupin.








Dne 29.5.2024 proběhla v kině beseda s občany, kde mimo jiné byla prezentována "Stará škola" s uvedením předpokládaného vnitřního uspořádání po realizaci umístění dětských skupin.
Podívejte se:


VYBUDOVÁNÍ DVOU DĚTSKÝCH SKUPIN - STARÁ ŠKOLA KRČÍN:

  





Komentář Novoměstského kurýra:
Přiznám se, že případ "Stará škola" sleduji v Novoměstském kurýru s neskrývaným obdivem od samotného začátku. Spolek Krčín doslova objekt zachránil před zbouráním v poslední chvíli. Docílil dokonce jeho vyhlášení "Národní památkou". Proběhl už začátek oprav. A nyní, s odůvodněním, že jinak nelze sehnat dotace na pokračování oprav, přichází Spolek Krčín o značnou část ploch v objektu (pro Spolek Krčín je vymezena bílá plocha). Ne všem se to líbí, objevil se článek v Echu č. 11. Na ten navázala diskuse na faceboku. Paní Herclíková zde dokonce vysvětlila, že nejen na "dětské skupiny" by se dala sehnat dotace. Dokonce nabídla pomoc. Podívejte se. Zde je odkaz na tu diskuzi:

Odkaz na diskusi na Facebooku


Na Novoměstském kurýru mám i kolonku "Výstavba v našem městě". Nyní jsem tam přidal i stavbu "Stará škola". Najdete tam vše, co jsem uveřejnil o Staré škole od roku 2015, dále tam budu doplňovat dění kolem této investiční akce.

Zde je přímý vstup k mým informacím o "Staré škole":



Jindřich Buchal.